Tehnologie

Un vehicul romanesc a facut furori pe site-urile internationale de specialitate fiind testata de prezentatorii emisiunii Fifth Gear din Marea Britanie!

„E o masina de salvare, poti sa mergi cu ea prin apa, poti sa salvezi oameni in caz de calamitate, in caz de foc are o cisterna cat o masina de pompieri. Cantareste 3200 kg, nu e chiar asa de grea. Centrul de gravitate e foarte jos, nu are probleme la mersul prin apa. Poate sa urce pante pana la 70 de grade si are cauciucuri late de 700 mm”, a spus reprezentantul companiei care a prezentat masina in cadrul emisiunii.

Ghe-O Rescue este un veritabil mastodont pe patru roţi care a luat naştere din dorinţa lui Cristian Vlad, responsabil pentru design şi proiectare, şi a partenerului său, Bogdan Oprea, şeful BGS şi deţinătorul companiei GHE-O Motors. Aceştia au vrut să creeze un autovehicul capabil să facă faţă situaţiilor extreme şi pentru a salva cât mai multe vieţi omeneşti.

Cu o investiţie de aproximativ 500.000 euro, suportată de Bogdan Oprea, şi cu o echipă de mecanici iscusiţi, ideea celor doi a fost pusă in practică, reieşind, aşadar, o maşină de intervenţii pregătită pentru orice.

sursa Fifth Gear

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *