S-a lansat tigara care pacaleste legea anti-fumat!

S-a lansat tigara care pacaleste legea anti-fumat!

Philip Morris, celebrul producator de tigari care detine branduri precum Marlboro, a lansat in Romania iQOS, un sistem electronic care permite utilizarea produselor de tutun prin incalzire, fara fum, si HeatStick-uri, produse din tutun care se folosesc impreuna cu acest nou dispozitiv.

Tigaretele electronice sunt de domeniul trecutului. De altfel, in cele mai multe cazuri, aromele tigaretelor electronice nu au fost suficiente pentru a recrea senzatia pe care tutunul o ofera fumatorului. IQOS este un soi de  dispozitiv electronic hibrid, existand asemanari cu tigaretele electronice, dar si cu tigaretele clasice, mai exact, pentru ca aici avem prezenta tutunului.

In locul unui lichid cu aroma de nicotina se foloseste tutun adevarat. In acest sens, sunt folosite asa-numitele HeatSticks care seamana cu un fel de tigari mai mici. Pe de alta parte, producatorul subliniaza ca, desi contin tutun, nu se pot numi tigari, pentru ca tutunul nu este ars. In schimb, el este incalzit la o temperatura inferioara punctului de ardere. Tigarile traditionale ard la aproximativ 800 de grade celsius, dar IQOS incalzeste HeatStick-urile la cel mult 350 de grade.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )