Traian Băsescu l-a criticat dur pe preşedintele Iohannis pentru că a reluat discuţia privind construcţia unei moschei în Bucureşti

Traian Băsescu l-a criticat dur pe preşedintele Iohannis pentru că a reluat discuţia privind construcţia unei moschei în Bucureşti

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că există un plan de islamizare a Europei, un pas fiind şi construcţia de moshei, şi-l atacă dur pe Klaus Iohannis care a vorbit, în Turcia, despre ridicarea unui astfel de edificiu la Bucureşti. „Sper că după ce îşi termină primul mandat la Cotroceni, să se întoarcă la Sibiu şi să nu se facă muftiu la Bucureşti”, a spus fostul preşedinte.

“Parte din islamizare este construcţia accelerată de moschei peste tot în Europa. Eu zic, dobrogean şi ca bucureştean adoptat, că România are atâtea moschei câte îi trebuiesc pentru a acoperi nevoile musulmanilor trăitori în România. Nu avem nevoie de un proces accelerat de islamizare generat de năravurile pe care, aşa cum şi preoţii ortodocşi le au, „veniţi popor la mine”, la fel fac şi imamii islamişti şi adună cât mai mult popor în jurul lor. Este bine ca România să rămână creştină, să îşi urmeze drumul ei de ţară creştină, poporul român să îşi urmeze drumul de popor creştin, şi să nu trecem la un proces nejustificat de a creşte impactul cultului islamist, a musulmanismului în România”, a declarat Băsescu.

El l-a criticat dur pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a reluat discuţia la nivel înalt, în ultima vizită în Turcia, privind construcţia unei moschei în Bucureşti.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )