Poliția din Germania a acordat o distincție onorantă unui român

Poliția din Germania a acordat o distincție onorantă unui român

Suceveanul Andrei Bidu este un erou care face cinste întregii Românii.

Un sucevean este unul din eroii din Germania

Vești extraordinare vin din Germania, unde un sucevean curajos a primit o distincție rară pentru curajul de care a dat dovadă în urmă cu o lună într-o împrejurare în care și un polițist profesionist ar fi avut probleme. Originar din orașul Salcea, Andrei Bidu locuiește cu soția și cu cei doi copii de aproape doi ani în orășelul Monsheim, lângă Frankfurt.

Potrivit celor de la ziarulromanesc.de, comisarul șef al poliției din orașul Rheinphalz Thomas Ebling, a acordat suceveanului diploma de Cetățean de Onoare pe data de 17 martie. Această distincție a fost primită în total de 12 persoane, care și-au pus viața în primejdie, contribuind la salvarea altor persoane și/sau au reușit, prin vigilență și curaj, să împiedice săvârșirea unor infracțiuni grave.

Pe data de 13 noiembrie 2015 un hoț recidivist a ieșit în calea românului care a înțeles imediat că trebuie să intervină. Infractorul german a încercat să deschidă o mașină a poștală care aparținea companiei DHL pentru a sustrage pachete și alte bunuri de valoare. Suceveanul, care lucra ca poștaș a încercat să plece pe urmele lui însă infractorul l-a rănit . Pentru a-l anihila pe infractor, în ajutorul românului a sărit un cetățean german care trecea prin zonă. Imediat la fața locului a sosit și un echipaj al Poliției.

http://3.bp.blogspot.com/-AXGLt4oMRBY/Ue076cwnp7I/AAAAAAAAQHk/C0WKF7cCq5w/s1600/animal-wallpaper-with-a-group-flying-doves.jpg

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )