Pentru o postare pe facebook,  un român a fost condamnat la 5 000 de euro despăgubiri!

Pentru o postare pe facebook, un român a fost condamnat la 5 000 de euro despăgubiri!

O sentință dată de un tribunal din România poate băga spaima în utilizatorii români de facebook

Pe facebook uneori pare că se poate posta și publica aproape orice. Se pare că nu este chiar așa și dacă nu avem grijă cu postările pe care le publicăm putem ajunge în situații extrem de neplăcute. Este și cazul unui român, caz care a fost publicat de portalul legal-land.ro, portal care prezintă o hotărâre judecătorească din anul 2015, de la Tribunalul București.

Este vorba despre un angajat al unui local care a decis în anul 2013 să înceteze colaborarea cu respectiva locație. Acesta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care își anunță plecarea și prin care expune și motivele pentru care a ales să nu mai colaboreze cu respectivul local. În postare acesta spune că a ales să facă acest pas deoarece a făcut prea multe compromisuri și spune că nu mai este cazul să accepte altele. În postare îl numește pe propietarul locației “un incult, un țăran cu 3 clase care nu știe să-și rostească numele mașinii pe care o conduce”.

În același mesaj, publicat pe data de 14.08.2013, pârâtul (căci așa a devenit între timp) își cere scuze colaboratorilor pe care îi lasă cu ochii în soare și le solicită prietenilor săi să ocolească pe viitor localul pe care a ales să-l părăsească.

Din păcate pentru el a fost dat în judecată de cel pe care l-a numit țăran cu 3 clase și a urmat un proces în urma căruia judecătorii au constat următoarele:

continuarea aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )