O româncă a devenit eroină deoarece a salvat un italian de la moarte

O româncă a devenit eroină deoarece a salvat un italian de la moarte

Vigilența îngrijitoarei românce ce lucra în Venezia la Jessolo a salvat viața unui om neajutorat intoxicat cu monoxid de carbon

Îngrijitoarele românce din străinătate dau dovadă în continuare de o decență și un spirit de jertfă rar întâlnit. O badantă româncă ce lucrează în Jesolo, o stațiune deosebit de frumoasă din Venezia, a reușit să salveze un bătrân de la moarte. Românca a evitat astfel o tragedie în care ea însăși a fost foarte aproape să-și piardă viața.

Potrivit gazetaromanească.com, incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 26 martie. Badanta româncă s-a trezit în plină noapte, după ce a simțit în casa în care locuia și avea grijă de bătrân un miros foarte înțepător de monoxid de carbon. Fără a-și pierde cumpătul,  a deschis larg ferestrele locuinței reușind să îl salveze pe bătrânul de 80 de ani care apucase să inhaleze o cantitate destul de mare de gaz.

Se pare că scăpările de gaz s-au datorat centralei de apartament care avea unele defecțiuni la sistemul de încălzire. După ce a intrat în camera bătrânului pe care l-a găsit în stare gravă a anunțat salvarea apelând la 118. Ajunși la fața locului, paramedicii din Jesolo, au constatat că ambele persoane prezentau semne evidente de intoxicație cu dioxid de carbon.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )