O locuitoare din Calais a dezvăluit detalii din viața petrecută alături de imigranți, în orașul în care locuiește. Femeia a susținut că locuitorii sunt terorizați de refugiați, iar atitudinea pasivă a autorităților în fața fărădelegilor comise de aceștia, nu fac decât să încurajeze actele antisociale.

“Poliția nu are acces în zona, pe care o numesc Cartierul musulman. Până acum am îndurat, dar cât să mai suporte omul insuportabilul”, a declarat Simone Hericourt, o locuitoare din Calais, potrivit evz.ro. Femeia a mai povestit că numărul imigranților din oraș, depășește două mii de persoane. Infracțiunile săvârșite de refugiați demonstrează vulnerabilitatea securității locuitorilor care nu mai pot ieși pe străzi, de teamă că vor fi victime ale agresiunilor azilanților.

Mai grav, printre victime se numără și copii, care sunt atacați în drumul lor spre școală. “Vin și lovesc mașinile cu răngi de fier, violează, fură, intră în locuințe chiar și când proprietarii sunt acasă. De multe ori fură ce găsesc prin case, iar ce nu pot să ia cu ei distrug”, a mărturisit Simone.

continuarea aici