MOARTEA ROMANCEI de 9 ani care ZGUDUIE ITALIA

MOARTEA ROMANCEI de 9 ani care ZGUDUIE ITALIA

Cazul unei fetițe românce, Maria Ungureanu, în vârstă de 9 ani, care a fost găsită moartă în piscina unui restaurant din San Salvatore Telesino (Benevento), regiunea Campania, este dezbătut în toate ziarele și în programele de televiziune din Italia.

Fetița a fost găsită dezbrăcată, în apă, în noaptea de duminică spre luni. Hainele erau împăturite frumos pe marginea piscinei, iar încălţările aliniate. Pe o masă din apropiere, carabinierii au găsit două pahare de plastic, ceea ce înseamă că românca nu a intrat singură în curtea restaurantului. Există două ipoteze: că fetița s-ar fi înecat sau că a fost răpită și ucisă.

Potrivit unei prime reconstituiri, fetiţa ar fi fost însoțită de un tânăr român, Daniel, 21 de ani, prieten de familie, cu mașina la biserica din apropiere, Santa Maria Assunta, patronul localităţii. Din cauza ploii, la 19.40 procesiunea pentru Santa Maria Assunta, patronul localităţii, la care lua parte și românca, se întrerupe şi Maria pleacă spre casă. Din acel moment nu se mai ştie nimic, până când, după patru ore, la alarma dată de părinți, fetița este găsită moartă în piscina restaurantului închis. În gardul de plasă era o gaură, pe unde se presupune că a intrat fetița, deși pentru un copil ar fi fost foarte greu să desprindă plasa de fier pentru a se strecura. Anchetatorii exclud varianta că fata ar fi vrut să facă o baie, deoarece piscina nu era plină în întregime, ploua, iar apa erau oricum destul de rece.

citeste mai mult aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )