Marian Funie, copilul din Argeş bătut cu pietre de elevi, a murit!

Marian Funie, copilul din Argeş bătut cu pietre de elevi, a murit!

Marian Funie a stat două luni şi jumătate în comă. Copilul a fost surprins cu mâna la tâmplă de camera de supraveghere a şcolii. El avea 14 ani, iar astăzi a pierdut lupta pentru viaţă. Băiatul se afla în comă din luna februarie a acestui an, după ce a fost lovit cu pietre de colegii de şcoală ai surorii sale. Venise, ca de obicei, să ia cornul şi laptele pe care fata i le păstrase.

Pe 17 februarie, Marian s-a dus la şcoala unde învăţa una dintre surorile sale, elevă în clasa a III-a. Fetiţa mai împărţea cu el, din când în când, laptele şi cornul. Spera să-i fi păstrat ceva şi de data aceasta. Nu se aştepta însă să fie primit cu atâta violenţă de colegii fetei. Camerele de supraveghere ale şcolii au surprins momentul în care Marian a ieşit pe poartă. Băiatul îşi dusese palma la tâmplă după ce a fost lovit în cap. Copilul intrase într-o ceartă cu câţiva elevi din ciclul primar. Băieţii, cu câţiva ani mai mici, au vrut să-l gonească şi au început să arunce în el cu ce au nimerit. O piatră l-a izbit în creştet. Marian a ajuns acasă pe picioarele lui, însă a doua zi a intrat în comă.

“A venit plângând de durere. Ne-a zis că un copil de la şcoală i-a dat cu piatra în cap… Îl durea tare, dar tot mai putea să vorbească… Apoi, i s-a făcut rău de tot.

continuarea aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )