Klaus Iohannis va mai incasa cel putin 50.000 de euro de pe urma vilei din Sibiu  pe care a pierdut-o printr-o decizie judecatoreasca

Klaus Iohannis va mai incasa cel putin 50.000 de euro de pe urma vilei din Sibiu pe care a pierdut-o printr-o decizie judecatoreasca

Familia prezidentiala a deschis un recurs in anulare in cazul vilei din Sibiu pe care au pierdut-o in instanta la finalul anului trecut. Ceea ce este ciudat este lentoarea cu care magistratii de la Curtea de Apel trateaza aceasta cauza care zace deja de 15 ani pe mesele judecatorilor.

Procesul a inceput pe 4 ianuarie cu o amanare, la 25 ianuarie s-a amanat din nou pana pe data de… 6 iunie. Instanta a constatat o lipsa de procedura in legatura cu una dintre intimate si a considerat ca are nevoie de 4 luni si jumatate pentru a regla aceasta problema. Daca mai luam in calcul ca pe 31 iunie incepe vacanta judecatoreasca, iar aceasta dureaza pana la 1 septembrie, rezulta ca vechii proprietari care au revendicat imobilul nu vor intra in posesia acestuia pana cel devreme in toamna.

Din aceasta intarziere, cel care are de castigat este chiar presedintele, care incaseaza 5.000 de euro pe luna de la o institutie bancara ce a inchiriat imobilul.
continuarea aici
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )