El este barbatul care a scăpat cu viață din atentatele de la aeroport și din cele de la metrou

El este barbatul care a scăpat cu viață din atentatele de la aeroport și din cele de la metrou

Avocatul german a reușit să scape nevătămat și să iasă din clădirea distrusă imediat dupa ce au fost detonate bombele in aeroport.

„Era o panică generală! Oamenii țipau și fugeau în toate direcțiile. A fost cu adevărat șocant”, a povestit avocatul unei televiziuni franceze, potrivit The Telegraph.

El a luat un taxi de la aeroport și i-a cerut șoferului să-l ducă în centrul capitalei belgiene.

„Am început să primesc apeluri telefonice de la prieteni și colegi. Le-am spus că sunt în siguranță”, a mai povestit bărbatul.

Ce a urmat este incredibil. Bărbatul a coborât din taxi la stația de metrou Maelbeek când a avut loc a treia explozie, în urma căreia 20 de oameni și-au pierdut viața. „A fost o explozie, o detonație incredibil de puternică”, spune el.

El s-a îndreptat și mai mult către locul exploziei, iar pe măsura ce înainta vedea oameni cu răni tot mai grave, mutilați în urma deflagrației. Nu a reușit să vadă vagonul în care a explodat bomba, căci fumul era foarte dens și nu mai putea să respire. Astfel, s-a întors în stradă, unde a continuat să le ofere ajutor răniților. Marți seară, la aproape 12 ore de la atentate, bărbatul era înapoi în Berlin, alături de familia sa.

„Am zburat în Bruxelles, am trecut pe lângă două atentate cu bombă, la al doilea am fost primul care a văzut scenele de groază și pasagerii răniți și plini de sânge care ieșeau din fum”, a mai spus Schereiner, care a scăpat fără nicio rană.

sursa DW (English)

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )