DNA cere încuviinţarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea

DNA cere încuviinţarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea

Tiberiu Niţu, procurorul general al României, despre care DNA spune că a avut foloase necuvenite de pe urma abuzului în serviciu comis de Oprea, va fi si el urmarit penal.  Cererea DNA de urmărire penală merge la Parchetul General, care trebuie să o trimită ministrului Justiţiei şi, mai departe, la Senat. Niţu trebuie să ceară deschiderea urmăririi penale într-un dosar în care este menţionat. Incepând cu luna aprilie 2014, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție i s-a asigurat, cu caracter permanent, însoțirea deplasărilor efectuate pe raza municipiului București.

  Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a beneficiat, în mod nelegal, de însoțirea deplasărilor efectuate cu echipaje ale poliției rutiere.

Fapta ministrului Oprea a produs o vătămare a intereselor legitime și un prejudiciu material Direcţiei generale de poliţie a municipiului Bucureşti, precum și un folos necuvenit procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursa 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )