Un nou incident scandalos în care este implicată o badantă româncă, s-a petrecut  în Italia în plin Post al Paștilor. O badantă româncă, a aruncat la coșul de gunoi un nou-născut, care a fost descoperit din fericire în viață în zona Campiglia De Orcia din Siena.

Potrivit cotidianului italian Leggoitalia, nou-născutul a fost descoperit de o italiancă care se dusese să arunce gunoiul menajer la tomberon. Fetița se află în momentul de față internată în secția de neonatologie din cadrul spitalului San Salvadore iar din punct de vedere medical este în afara oricărui pericol.

Din primele informații ale carabinierilor culese de la femeia care a descoperit pruncul, duminică pe 21 martie,a reieșit că fetița a fost găsită abandonată într-o cutie de carton. Aceasta era ascunsă foarte bine în tomberon printre celelalte gunoaie. Imediat ce a văzut cutia în care zăcea nou-născutul italianca a solicitat ajutorul și sfatul unei prietene. Aceasta văzând situația în care se afla micuța nu a mai stat pe gânduri și a cerut de urgență ajutorul autorităţilor.

Carabinierii au reușit la scurt timp, să o identifice pe mama ce a părăsit nou-născutul. Aceasta este o româncă de 27 de ani care lucra ca badantă la o familie din zonă.

continuarea aici