Asasinarea unei managere de club de naționalitate română din Coslada face valuri în Spania

Asasinarea unei managere de club de naționalitate română din Coslada face valuri în Spania

Momente deosebit de neplăcute pentru românii din Coslada care și-au văzut ucisă o compatrioată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Coform televiziunii publice din România brutalitatea cu care femeia a fost ucisă i-a scos atât pe spanioli cât și pe români, ieri, în stradă, deoarece oamenii cer prinderea cât mai rapidă a celor care au săvârșit groaznica crimă. Zeci de persoane s-au adunat aseară pentru a cere prinderea criminalilor și a condamna violența împotriva femeilor.

Românca în vârstă de 42 de ani a fost găsită în interiorul clubului, dezbrăcată și cu corpul mutilat de lovituri. Din primele cercetări a reieșit că femeia a fost atacată în fața clubului, unde s-au găsit urme de sânge apoi a fost târâtă în club unde a fost bătută cu bestialitate, până a decedat.

Cele două ipoteze urmărite de poliție în prezent se referă la un atac al unor clienți beți cărora le-a fost interzis accesul în club dar și la un posibil atac mafiot. Din păcate se pare că poliția caută să găsească trei suspecți de naționalitate română care ar fi avut legătură cu cazul.

Monstruoasa crimă, care a ajuns și în atenția presei centrale din Spania și a scos oamenii în stradă la Coslada, a ajuns și în atenția autorităților române,

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )