Solutia care curata gatul si remediaza disconfortul produs la inghitire

Solutia care curata gatul si remediaza disconfortul produs la inghitire

Un articol de Cristian Iacov

Daca gatul tau e rosu, inflamat, uscat, daca te doare sau daca ai dificultati la inghitire, prepara aceasta solutie si vei scapa de aceste probleme dupa cateva ore de la utilizare.
Urmeaza instructiunile de mai jos pentru a-ti rezolva problemele create de gatul inflamat astfel:

Pune o jumatate de lingura de sare fina de Himalaya intr-o cana cu apa calda. Amesteca bine pana la diluarea completa a sarii.

Fa gargara cu aceasta solutie, atat cat este nevoie, pe parcursul intregii zile si vei scapa de durerile provocate de gatul inflamat.
In acest fel, secretia va fi inlaturata si durerea se va diminua. Mai mult, aceasta solutie incurajeaza solutiile imunoglobulinei, creand imunitatea membranei mucoase. Pentru un efect sporit, poti adauga zeama de la o jumatate de lamaie si o lingurita de miere.
Sfat extra : poti face gargara cu ceai de musetel sau de nalba mare, avand in vedere ca au un efect calmant si ca acestea creeaza o protectie pe membrana mucoasa, ce va conduce la calmarea gatului iritat.
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

sursa

 
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )