Punctul FERICIRII in CORPUL tau. Cum sa-l activezi.

Punctul FERICIRII in CORPUL tau. Cum sa-l activezi.

Există un organ în corpul nostru, despre care puţini ştiu, dar care cu siguranţă îşi merită din plin denumirea de punctul fricirii. Localizarea lui este uşor de identificat. Este vorba de fapt despre o glandă localizată în piept, şi anume timusul. Această glandă este plasată către extremitatea superioară a cavităţii toracice.

Cum localizezi punctul fericirii: aşează două degete de la mână deasupra depresiunii din zona inferioară a gâtului, chiar deasupra sternului. În preajma acestui punct este situat timusul. Timusul mai este supranumit şi punctul fericirii. Aceasta glandă ajută la întărirea sistemului imunitar, la împrăştierea energiilor negative şi a sănătăţii generale a corpului.

Cum activezi punctul fericirii: atingerea, palparea sau masarea usoara a acestui punct sunt metode foarte eficiente de a intensifica vibraţiile de energie. Această glandă este responsabilă cu antrenarea energiilor corpului tău. Aşadar, atunci când intervin dezechilibre în sistemului nostru energetic, timusul poate fi de mare ajutor. Este o punte de legatura între creier şi corp.

Este bine de ştiut că glanda îşi reduce dimensiunile atunci când corpul este supus stres-ului fizic, ceea ce duce la o diminuare a energiilor vitale. De asemenea, poti palpa sau masa cu degetele acest punct. Fă acest lucru timp de 20-30 de secunde şi inspiră adanc. În acest timp poţi încerca să te gândeşti la lucruri ce te fac să te simţi bine. Corpul tău îţi va indica imediat faptul că acest punct al fericirii a fost activat.

Activarea cu succes a acestui punct poate necesita puţin exercitiu. De aceea, este indicat să repeţi acest procedeu până la instalarea efectelor pozitive. Dacă suferi în mod frecvent de atacuri de panică, de anxietate şi de stres, repetarea acestui exerciţiu de câteva ori pe zi te va ajuta sa îţi recapeţi echilibrul interior.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )