Oameni perfect sanatosi diagnosticati cu cancer, totul pentru profit!

Oameni perfect sanatosi diagnosticati cu cancer, totul pentru profit!

Medicii oncologi isi castiga pe zi ce trece reputatia de sarlatani si escroci. Au devenit un fel de negustori bine platiti care otravesc pur si simplu pacientii pe moarte pretinzand ca le-ar vinde „leacul” pe care nici macar nu il detin.

Iata exemplul perfect: urmarirea penala dispusa de Departamentul de Justitie al SUA in cazul Dr. Fata, arestat cu douasprezece capete de acuzare in contul fraudelor medicale si al fraudelor financiare comise in interes propriu.
Potrivit explicatiilor furnizate de medicul naturist Dave Mihalovic pe site-ul PreventDisease.com, Dr. Fata a fost „un oncolog de renume in Michigan care, cu un an in urma, a recunoscut in fata instantei ca a stabilit in mod intentionat diagnostice de cancer pentru oameni perfect sanatosi. Fata a recunoscut inclusiv ca le-a oferit presupusilor bolnavi de cancer medicamente chimioterapeutice pentru propriul profit.”

Articolul relateaza mai departe:

„Este alegerea mea”, a declarat marti Fata cu privire la vinovatia insusita pentru vinderea de nenumarate substante medicamentoase catre pacientii sai de-a lungul mai multor ani la rand. Asumandu-si vinovatia pentru fiecare cap de acuzare in parte, medicul a rostit cuvintele: „Am fost pe deplin constient de faptul ca terapia nu era necesara din punct de vedere medical.”

Fata a fost acuzat de comiterea unei fraude in valoare de 35 de milioane de dolari in contul companiei de asigurari de sanatate Medicare. Frauda a implicat facturarea guvernului pentru tratamente medicale oncologice si hematologice inutile. Guvernul sustine ca Fata a desfasurat aceasta inselatorie inca din anul 2009, folosind ca intermediari Centrele de Hematologie si Oncologie din Michigan cu birouri in Clarkston, Bloomfield Hills, Lapeer, Sterling Heights, Troy si Oak Park.

Potrivit declaratiilor guvernului, Fata a avut in ingrijire un numar total de 1200 de pacienti si a primit de la Medicare 62 de milioane de dolari din totalul de 150 de milioane invocate de catre medic.

La fel ca multi alti colegi de breasla, Dr. Fata s-a folosit de tactici imorale de intimidare pentru a pacali pacientii sa se supuna tratamentelor chimioterapice costisitoare fara ca acestia sa aiba vreodata nevoie de ele. Scopul urmarit a fost acela de a factura in contul Medicare milioane de dolari pentru tratamente chimioterapeutice toxice. Medicul a incasat profituri nesimtite trimitand acasa pacientii altfel sanatosi cu traume interne iremediabile dupa expunerea la chimioterapie.

Oncologii – Lupi in haine de oaie

Aceasta problema este mult mai raspandita decat ti-ai putea imagina. Am auzit recent de cazul unei femei care a fost supusa unei operatii de extirpare a unei tumori canceroase de mici dimensiuni localizata intr-unul dintre sani doar pentru a afla mai tarziu cu stupoare ca toate tesuturile din jur, inclusiv ganglionii limfatici, nu au prezentat de fapt nicio urma de cancer. Cu alte cuvinte, cancerul fusese 100% localizat si non-sistemic.

Cu toate acestea, timp de mai multe saptamani in urma operatiei, aceasta a mai fost si hartuita de oncologul spitalului sa se supuna „planului de tratament” recomandat, care, in mod evident, presupunea expunerea ei la substante chimice toxice pentru extorcarea a sute de mii de dolari din sistemul de asigurari de sanatate.

Atunci cand femeia a subliniat faptul ca nu a existat niciun alt cancer, si a intrebat carui scop ar mai servi chimioterapia in acest caz, raspunsul primit a fost – tine-te bine – ca tratamentele chimioterapeutice functioneaza pe post de masura „preventiva” impotriva cancerului.

Sunt inimaginabile proportiile escrocheriilor si fraudelor medicale in astfel de situatii. Ideea ca chimioterapia ar putea servi cumva ca un mijloc de prevenire a cancerului este pur si simplu o fantezie deliranta si bolnava vanduta cu varf si indesat de catre oncologi pacientilor dezinformati si naivi. Iar acesti medici lipsiti de orice scrupule isi camufleaza actele sub forma unor „consultatii medicale nevinovate” omitand complet sa mentioneze in toate astea si conflictele de interese financiare scandaloase.

Da, doctorul vraci care te aranjeaza pe loc cu un diagnostic de cancer este totodata medicul sarlatan care incaseaza cecuri grase de pe urma Medicare ca sa te poata otravi in voie cu substante chimice dupa cam il taie capul. Si, ca sa vezi, acest conflict de interese absolut scandalos nu este niciodata mentionat pacientilor. Acesti medici recurg la tactici de intimidare a pacientilor, mintindu-i cu nerusinare ca, daca nu se supun unui anumit tratament, risca sa se „curete” in sase luni sau mai putin.

continuarea aici

sursa WXYZ-TV Detroit | Channel 7

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )