O plantă care se găsește și în România, ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore!

O plantă care se găsește și în România, ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore!

O plantă care se găsește și în România poate fi folosită în tratamentul cancerului, arată un studiu efectuat la Universitatea Washington (SUA). Cercetătorii americani au testat un medicament contra cancerului a cărui substanţă activă este extrasă din pelin.

Aceasta cercetare a fost publicata recent și in Life Science, si acesta a implicat studierea unei plante, utilizata in mod obisnuit in medicina chineza, ce poarta numele popular de “pelin dulce” , denumirea ei stiintifica fiind „Artemisia annua” sau “ Artemisinin”.

Oamenii de știință încearcă, în mod constant, să găsească un leac împotriva cancerului și se pare că l-au găsit. Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în “Life Science”, poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore.

Planta se numește pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce și singură distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar, în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase. Pelinita a fost testată pe 55 de tipuri de celule canceroase. După cele mai noi cercetări științifice, reiese că leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la sân, cancerul la prostată, tumorile cerebrale și cancerul la rinichi răspund bine la tratament. Planta este eficientă și în tratarea cancerului la pancreas.

sursa Constantin Marjin

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )