Medicul Mihai Alecu, cercetător român, face o Declarație șoc: SIDA, o boală care nu a existat niciodată!

Medicul Mihai Alecu, cercetător român, face o Declarație șoc: SIDA, o boală care nu a existat niciodată!

Medicul Mihai Alecu, cercetător român, a lucrat în marile laboratoare din străinătate și consideră că „ Giganții farmaceutici și-au dat mâna și banii pentru a mușamaliza un uriaș scandal” În România s-a demonstrat că nu a existat gripă aviară, fapt evidențiat de dosarele aflate in lucru la DNA. Șefii aceluiași DNA refuză să ancheteze isteria gripei porcine. AIM redă o declarație spectaculoasă a doctorului Mihai Alecu, care ne precizează că nici măcar SIDA nu exista în realitate, ci a fost inventată pentru a pune capăt unui scandal uriaș iscat de marile companii farmaceutice. Iată și spusele doctorului Mihai Alecu:

 „SIDA nu există si nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există nici un virus HIV, deci dacă nu există pretinsa cauză nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmațiile pe care le-am făcut in cele mai importante așezăminte medicale începând din anul 1987, dată la care presupusa SIDA si-a făcut apariția in Europa. Dar să facem puțină istorie pentru a înțelege mai bine toata această absurdă invenție și s-o luăm cu începutul. Terorismul mass-media în fantastica șarlatanie a SIDA începe în a doua jumătate a anului 1986, dar a funcționat la cote maxime de la începutul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care mă număr si eu, a început să protesteze, să spună că nu este adevărat, ca toate afirmațiile presei erau in afara oricărei logici clinice.

Eram un mic grup, unii fără o mare experiență in biologie și cu atât mai puțin în virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epocă în calitate de consultant în psihopatologie clinică la Clinica de maladii nervoase și mentale a Universității din Milano, condusă de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunoșteam intre noi; poate greșeam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seamă urmând căi greșite. Totuși ne-am dat seama că se întâmplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am încercat sa iau legătura cu jurnaliști dintre cei mai serioși si influenți la acea epocă, cu televiziunea de stat, reviste științifice: nimic. Mi-am dat seama ca informația specializată e complet manipulată de puteri oculte internaționale.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )