Cum se vindeca diabetul! Un film extraordinar care poate fi vizionat cu subtitrare in romana

Cum se vindeca diabetul! Un film extraordinar care poate fi vizionat cu subtitrare in romana

In acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I si 4 cu diabet de tip II), dependenti de insulina si medicamente, care merg la o clinica de intinerire din Arizona, numita Tree Of Life Rejuvenation (Copacul vietii) si acolo, timp de 30 de zile, mananca numai cruditati (cu alimentatie vegana – vegetariana 100%), fac miscare, stau intr-un mediu placut si se relaxeaza.

Rezultatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv unul din cei cu diabet tip I – declarat anterior insulino dependent pe viata, asadar netratabil conform medicinei conventionale (alopate), care sustine ca: “Diabetul nu se poate vindeca”.

Unul dintre bolnavii de diabet renunta la regimul crudivor dupa 2 saptamani, dar chiar si in cazul lui efectele sunt vizibile (renuntase complet la medicamente si insulina si avea valori normale ale glicemiei in sange, dar si o mai buna stare de sanatate).

Cel de-al 6 lea, cel mai rebel si conditionat dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, nu a respectat conditiile de vindecare 100%, totusi a ajuns la 5 unitati de insulina, in loc de 70 cate lua de obicei, schimbandu-si un pic atitudinea fata de viata si tratament in sine (fata de noul stil de viata sanatos).

Ne sunt prezentate incercarile psihologice prin care trec eroii nostrii si lupta cu ideile preconcepute, cu multiplele conditionari pe care societatea, medicina conventionala (medicina alopata), mass media, anturajul, parintii, rudele ni l-au oferit de cand am venit pe lume.

Este evident si rolul pe care il poate avea si credinta intr-un anumit tratament, intr-o alimentatie sanatoasa, intr-un nou stil de viata (adeseori aceasta credinta fiind suficienta pentru a vindeca), entuziasmul, optimismul, gandirea pozitiva, perseverenta, rabdarea.

Concluzia: Diabetul poate regresa, este vindecabil si se poate preveni printr-un stil de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa, alimentatie vegana (vegetariana 100%) cu cat mai multe cruditati (alimente negatite, neprocesate).

sursa Viata in verde viu

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )