Alimentul descoperit in Noua Zeelanda care omoara toate bacteriile

Alimentul descoperit in Noua Zeelanda care omoara toate bacteriile

Unele bacterii au devenit rezistente la fiecare medicament antibacterian prescris în mod obişnuit. Însă, oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea de albine Manuka, aşa cum este cunoscută în Noua Zeelandă, sau mierea de albine de tufiş, aşa cum este cunoscută în Australia, a ucis fiecare bacterie sau patogen cu care a fost testată. Mierea de Manuka este facuta din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande, la mari inaltimi.
Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale. 
Descoperirea are un impact major asupra medicinei moderne și poate duce la apariția unei întregi game de produse bazate pe miere pentru a înlocui antibioticele și cremele antiseptice.

Deosebit de eficienta in ameliorarea :
· Problemelor sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, Gastro-esofagita de reflux, Arsuri
· Racelilor, durerilor de gat , simptomelor de gripa.
· Problemelor gingiilor

sursa 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )