In India traieste un om care nu a mai mancat nimic de 70 de ani!

In India traieste un om care nu a mai mancat nimic de 70 de ani!

 

Maestrul indian de 76 de ani, cunoscut sub numele de „Mataji”, a declarat că a supraviețuit timp de 68 ani fără să mănânce, bea sau să se mişte, derutându-şi medicii care nu au putut să demonstreze că era un impostor.

Prahlad Jani (născut Chunriwala Matanji), cunoscut sub numele de Mataji este un hindus religios, un sadhu (un religios ascet, o persoană sfântă) a cărui poveste extraordinară a atras un mic grup de admiratori în jurul lui.
S-a născut la 13 august 1929 în satul Charada, Gujarat, districtul Mehsana, în India. La vârsta de şapte ani, şi-a părăsit casa părintească pentru a pleca în junglă.
În urma declaraţiilor pe care le-a făcut, maestrul Mataji a luat act de provocarea medicală și a fost de acord să se supună supravegherii 24 de ore din 24 într-un spital din Ahmedabad, capitala comercială a statul Gujarat (vest), în anul 2003.
Îmbrăcat într-un sari roșu, purtând brățări și cercei în modul zeițelor hinduse, Jani a reușit să-i facă de râs pe cei 40 de medicii de la spitalul Sterling, unde a fost supus investigaţiilor amănunţite.
Neurologul Sudhir Shah a spus că Jani a fost sub observație timp de 10 zile, sub obiectivul unui aparat de fotografiat cu circuit închis și că medicii erau convinși că nu se va adeveri niciuna din declaraţiile sale.
Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a verifica ceea ce a făcut acest om special în ultimii 68 de ani.
„Arată semne de formare a urinei care este reabsorbită în peretele vezicii sale urinare. Comisia medicală nu are nicio explicație științifică pentru acest fapt”, a spus doctorul Shah.
Pentru Jani,este o binecuvântare de la zei. „Primesc elixirul vieții prin gaura din cerul gurii mele, ceea ce-mi permite să trăiesc fără hrană și apă”, spune el.
Convins profund de ideile sale, a părăsit spitalul și a anunțat că se va retrage într-o peșteră de pe muntele Abu, în deșertul vecin din Rajasthan. Doctorul Shah a declarat că spitalul a cheltuit mai mult de un an pentru a-l convinge pe Jani să fie de acord să se supună pentru a fi examinat dint și chiar a vrut ca ascetul să se supună şi examenelor de la NASA deoarece cazul lui ar putea fi practicat şi de astronauți aflaţi în multe misiuni spaţiale.

continuarea aici

sursa lightdocumentary.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )