Rochia celei mai frumoase femei din lume este creatia romancei Tina Olari!

Rochia celei mai frumoase femei din lume este creatia romancei Tina Olari!

 

 

La Milano a avut loc pe 13 martie evenimentul “Red Carpet 2016” organizat special pentru Tina Olari, designerul bistrițean care a creat rochia câștigătoarei Miss World 2015, Mireia Lalaguna. La eveniment a participat şi consulul României la Milano, George Gabriel Bologan.

Rochia câştigătoarei titlului Miss World 2015, a cucerit lumea modei, fiind o adevărată piesă de artă. Puțini știu însă că fost realizată de românca Tina Olari (41 ani), bistrițeancă stabilită de peste patru ani în Barcelona, capitala Cataloniei , unde și-a deschis un showroom.
Rochia, de tip sirenă, este din broderie cu fir argintiu, cu paiete şi cristale, cu mâneci dintr-un tul de mătase. Tina Olari a povestit pentru ObservatorBN că a realizat rochia în doar trei săptămâni: „Cunoscând deja tipologia Mireiei, din celelalte două concursuri în care am îmbrăcat-o şi toate detaliile legate de culoarea pielii, ochii, formele… aşa am văzut-o, în rochia aceasta, culoarea aceasta. A ieşit minunat. Muncă imensă, dar rezultat minunat. Sunt mândră că o lume întreagă admiră creaţia mea”.

continuarea aici

sursa Tina Olari

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )