Divertisment

Ţăranul la frizer! (un banc foarte tare)

Într-o zi, un ţăran a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat câţi bani trebuie să plătească iar frizerul a răspuns: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu fac asta în folosul comunităţii!”.Ţăranul a fost mulţumit şi a plecat.
A doua zi, când frizerul a mers să deschidă frizeria, a găsit la uşă un bilet pe care scria “Mulţumesc!” şi un coş mare cu legume proaspete.
Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu lucrez în folosul comunităţii!”. Poliţistul a fost fericit şi a plecat. A doua zi, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit la uşa acestuia un “Mulţumesc!”şi o duzină de gogoşi pentru el.
Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână!”. Deputatul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit o duzină de senatori şi deputaţi aliniaţi, în aşteptare pentru o tunsoare gratis…

Morala: Iată, într-un exemplu banal, ilustrarea diferenţei fundamentale dintre cetăţenii ţării noastre şi politicienii care-i conduc.
Concluzia: Politicienii, ca şi scutecele, trebuie schimbaţi cât mai des.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *