Un biofizician rus are o teorie halucinanta despre rasa umana si locul ei in univers! “Nu ne dam seama, dar traim pe alta planeta”!

Un biofizician rus are o teorie halucinanta despre rasa umana si locul ei in univers! “Nu ne dam seama, dar traim pe alta planeta”!

Un biofizician rus are o teorie halucinanta despre rasa umana si locul ei in univers. Valentina Mironova sustine ca in corpul uman au loc transformari radicale in ultimii ani, despre care niciunul dintre noi nu e constient.

Potrivit lui Mironova omul a inceput sa se transforme intr-un extraterestru si deja traieste pe o alta planeta. Biofizicianul cu o experienta de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, sustine ca schimbarea noastra a debutat in momentul schimbarii cuantice, pe care multi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.

„Atunci toți au sărit în sus, spunând ca nu s-a întâmplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fără ca noi sa simțim”, spune femeia.

„Oamenii de știința care lucrează cu atomul de hidrogen au descoperit o pulsatie ciudata. In zece ani, intre 2003-2013, particula de protoni s-a micsorat cu 4%. Acest fapt are un impact semnificativ asupra omului si asupra mediului. Deoarece hidrogenul modificat se găsește in apa, deci in toți oamenii, atunci si aceștia se schimba la rândul lor”, a mai spus biofizicianul.

„Structura noastră biologica este deja alta, de aceea atat de multe medicamente nu mai au efect asupra noastră. Oricum, noi suntem acum extraterestri si traim pe alta planeta. Legile fizice care au dăinuit pana in 2013, deodată au încetat sa mai aiba efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, mai spune Mironova.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )