Topul zodiilor care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc

Topul zodiilor care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc

Jocurile de noroc au venit cu mult in fata in topul distractiilor, mai ales in ultimii ani. Majoritatea domnilor, de toate varstele, prefera acest tip de amuzament si de pierdere a timpului, dar mai ales a banilor si nu realizeaza intotdeauna cat de usor pot transforma totul intr-o dependenta crancena.

Vom vedea impreuna, in randurile ce urmeaza, care sunt cele cinci zodii care ar trebui sa se fereasca de toate jocurile de noroc, deoarece soarta nu este niciodata de partea lor si reusesc sa piarda totul.

1.    Leu
Sunteti primul pe aceasta lista din cauza ca va doriti sa obtineti din ce in ce mai mult, iar metodele, daca sunt atat de simple precum par, aveti tendinta sa exagerati. Cunoscutii va vor gasi adesea in astfel de locuri, unde veti fi dornic si de cele mai mici castiguri, pentru a le paria din nou. Nu veti accepta ideea de a pierde si, din aceasta cauza, micul “hobby”, poate deveni foarte usor pierzania dumneavoastra, deoarece sume mari de bani se vor evapora cat ati clipi din ochi.

2.    Scorpion
Chiar daca sunteti o persoana intuitiva si mai mereu dati dovada de inteligenta, cand vine vorba de tactica jocului, de multe ori va inselati si pierdeti sume foarte mari de bani. Nici dumneavoastra nu veti parasi sala de jocuri, pana ce nu veti avea in buzunar cel putin suma cu care ati plecat de acasa. Sunteti sigur pe intuitia dumneavoastra iar orgoliul de cele mai multe ori este cel care va strica apele.

continuarea aici 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )