Stii tipurile de barbati pe care trebuie sa-i eviti?

Stii tipurile de barbati pe care trebuie sa-i eviti?

Sigur ai intalnit pana acum macar pe unul dintre ei. Reprezinta acea categorie de barbati de care trebuie sa te feresti, orice ai face.

Ei sunt cei care inca mai simt ceva pentru fosta, au o relatie mult prea apropiata cu mama sau tin prea mult la propria libertate. Cu acestia nu vei reusi niciodata sa construiesti o relatie adevarata si, mai mult, iti vor pune piedici in a-ti gasi, cu adevarat, sufletul pereche.

Barbatul indragostit de fosta

Ii sunt atat de evidente sentimentele ca se pot observa de la o posta. Tot ceea ce este in jurul sau pare sa-i reaminteasca de fosta iubita si totul ii va aminti de dragostea pierduta, cel putin pana va reusi sa treaca peste aceasta relatie. Dar pana atunci, tu trebuie sa fii cea care trece peste el!

Fricosul de angajament

Barbatul din aceasta categorie pune libertatea proprie inaintea oricui si a orice. El simte angajamentul drept un cuvant „interzis”, iar relatiile sunt catalogate ca fiind un timp pierdut. Nu va intelege niciodata ideea de a imparti spatiul, planurile sau viata lui cu cineva. Tot ceea ce conteaza este ca libertatea lui sa nu fie ingradita de nimeni si nimic, chiar daca tu i-ai putea aduce numeroase beneficii si impliniri. Pleaca de langa el!

Barbatul perfectionist

Se indragosteste de 3 ori pe saptamana dar, inevitabil, gaseste mereu cate un defect in fiecare femeie. Desi este posibil sa gasesca femeia „perfecta”, acest tip de barbat se va afla mereu in cautare de una mai buna, mai slaba, mai inalta, mai bruneta, mai scunda, mai feminina sau … una care nu exista.

Ai grija! Nu o sa fii niciodata destul de buna pentru acest barbat si asta pentru ca el nu va fi niciodata destul de multumit de tine. Asa ca mai bine il lasi sa isi continue drumul spre cautarea perfectiunii si spui pas!

Taticul devotat

Acest tip de barbat se ascunde, la figurat, in spatele copiilor sai. Desigur, faptul ca le acorda copiilor toata atentia pe care acestia si-o doresc este o calitate si ar putea sa ti se para un gest de admirat. Insa atunci cand evita orice ii propui tu sub scuza copiilor, cel mai bine ar fi bine sa te ascunzi tu cat mai departe de el!

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )