Diverse

Spectacolul oferit de un preot care a baut provocand astfel un accident de masina ce ar fi putut sa aiba consecinte grave!

Împleticite-s căile Domnului, iar tocmai pe ele a fost prins și preotul din imagine.
Supărat ca a fost pus sa sufle în etilotest, de mai sa-i iasă ochii din cap, omul s-a agățat la propriu cu dinții de aparat. Pana l-a rupt! Câtă inconștiență! Fără să-i pese ca îmbracă haina sfântă, dar mai ales ca poate fi un pericol, slujitorul Domnului s-a urcat băut la volan.

Imaginați-vă ce nenorocire ar fi putut sa aibă loc! Mașina gonea cu o viteza uluitoare, drept dovada ca, în urma accidentului, a ajuns cu rotile în sus, pe marginea drumului. E o minune dumnezeiasca faptul ca toți cei implicați în accident, trei la număr, au scăpat cu viata. Inițial, șoferul nu a vrut sa se legitimeze. Arhiepiscopia Tomisului a recunoscut, însă, ca preotul e din parohia ei.

Vorbim despre Valeriu Roman, consilier eparhial, considerat om de încredere, și șeful corului arhiepiscopiei. Până acum, nimeni nu a reușit sa afle de unde venea preotul și, mai ales, unde a băut. Cel mai probabil, slujitorul Domnului pleca de la biserica Sfântul Mina din Constanta și se îndrepta spre casă, în Eforie.

sursa Opriți finanțarea cultelor religioase

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *