Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2016

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2016

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele.

Totuşi, se pare că multe dintre aceste profeţii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera şi pe cele 8 pentru 2016 şi le vom urmări pentru a vedea cât de realiste sunt.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”

» O durată de viaţă mai mare

Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se nasc anul acesta.

» Lumea din vest va renunţa la taxe

În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

» Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii

Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.

» Cutremure majore

În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”. 

» Al Treilea Război Mondial

În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei comete pe cer.

continuarea aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )