CIFRA DESTINULUI si CULOAREA SUFLETULUI tau. Cum le poti afla ?

CIFRA DESTINULUI si CULOAREA SUFLETULUI tau. Cum le poti afla ?

Cifra destinului spune multe despre tine. Numerologii si ezoteristii sustin ca fiecare suflet are o anumita culoare, o anumita vibratie. Calculeaza-ti cifra destinului si descopera ce secrete cromatice ascunzi in interior!

Cum se calculeaza cifra destinului: Aduna toate numerele din data nasterii tale, dupa exemplul de mai jos:
EXEMPLU: 14.06.1989 = 1+4+0+6+1+9+8+9=37=3+7=10=1+0=1. Cifra destinului pentru persoana nascuta la aceasta data va fi 1.

ATENTIE! Cifra destinului poate cuprinde orice numar de la 1 la 9 si 11. 10 nu este inclus intrucat reprezinta deja intregul, cifra 1.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 1: ROSU

Esti o persoana rebela, pasionala, usor egoista, dar mereu gata de munca. Nu te dai la o parte de la nimic. Sufletul tau este o vibratie continua, puternica.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 2: PORTOCALIU

In numerologie, portocaliul este simbolul orfanului, celui dependent, celui care nu poate trai singur. Esti o persoana care are nevoie permanent de afectiune. Viata in doi este cea mai mare realizare a ta.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 3: GALBEN

Tu esti strainul, omul misterios, omul care atunci cand paseste undeva ii eclipseaza pe toti din cauza rezonantei cromatice palpaitoare.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 4: VERDE

Numele tau este Prizonierul. Trebuie sa depasesti cu orice pret frica de necunoscut, aceasta este marea ta lectie in viata.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 5: ALBASTRU SIDEF

Esti un hoinar. Iti place aventura, adori sa oferi zambete celor din jur in permanenta. Nevoia de libertate este ceva mai acuta la tine decat la alte persoane.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 6: ALBASTRU INCHIS

Tu esti martirul, cel care accepta cu smerenie criticile si ajutoarele din partea celorlalti. Esti o persoana sensibila si sufletista.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 7: MOV

Ti se mai spune si singuraticul in numerologie. Esti capabil de emotii foarte profunde. Ai o latura artistica pe care e bine sa o slefuiesti.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 8: FUXIA

Ti se spune tiranul din cauza incapatanarii tale. Nu esti rau intentionat, insa tii atat de tare la principiile tale de viata incat celorlalti le e foarte greu sa te combata.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 9: GRI

Menirea ta este sa iti recunosti propriul potential. Gri-ul este si culoarea ingerului cazut.

CULOAREA SUFLETULUI PENTRU CIFRA 11: ROZ

Esti liderul absolut. Esti o persoana rationala si emotionala in acelasi timp, vesela, entuziasta si fermecatoare prin simpla prezenta.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )