Cântărea 250 de kilograme dar a slăbit 170 şi a devenit manechin!

Cântărea 250 de kilograme dar a slăbit 170 şi a devenit manechin!

Avea o burtă cu circumferinţa de 1,52 metri şi nu îl mai încăpea nici o cămaşă. Atunci, Oliver Bales s-a hotărât: trebuie să slăbească. Aşa a renunţat la cele patru şaorma, opt hamburgeri şi îngheţata pe care le devora zilnic.

Visul lui a fost să aibă o greutate normală şi să prezinte moda într-o bună zi. „Eram deprimat, copiii mă arătau cu degetul şi strigau după mine  «balena»”, a declarat tânărul pentru Daily Mail. Bales, din Portsmouth, Marea Britanie, a primit recent premiul pentru cea mai spectaculoasă transformare a unui om înscris în programul naţional antiobezitate, după ce a slăbit 170 de kilograme.

La o înălţime de aproape 1,80 metri, el cântăreşte acum 80 de kilograme şi vrea să mai dea jos doar… două kilograme. Cel mai greu i-a fost să renunţe la şaorma, pentru că îi place la nebunie. Acum se gândeşte să alerge la maraton şi, din toamnă, să prezinte colecţia de haine a unei case de modă prestigioase din Londra.

„Visul meu a fost să fiu fotomodel, dar din cauza grăsimii nu m-am putut angaja decât la căile ferate. Oboseam după 10 paşi făcuţi pe trotuar. Acum mă simt excelent”, a declarat tânărul pentru presa britanică.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )