Diverse

Afla numărul care îți reflectă emoțiile!

Numerele ascund mult mai multe lucruri decât am crede, însă ne-ar lua o groază de timp să descoperim misterele acestora.

Fiecare cifră este puternic încărcată din punct de vedere emoțional și nu depinde de cifra destinului nostru, aceasta din urmă fiind calculată în funcție de data în care ne-am născut.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a descoperi numărul tău emoțional și să afli ce mister ascunde, este să scoți un caiet cu pătrățele și să completezi fără întrerupere primele două rânduri cu toate numerele ce-ți vin în minte, acestea fiind cuprinse între 1 și 9.

Atenție însă, acestea nu trebuie scrise în ordine! Scopul jocului este acela de a scrie numerele neîntrerupt.

După ce ai completat cele două rânduri cu numerele care ți-au venit în minte, vezi care număr este acela care apare scris de mai multe ori, acesta fiind numărul care prezintă cea mai puternică încărcătură emoțională pentru tine.

Exemplu: 15237839435732343193. Presupunem că acesta este rezultatul obținut. Se poate observa că numărul 3 apare scris de mai multe ori (mai exact de șapte ori). Dacă două cifre se repetă în egală măsură, adună-le, iar rezultatul obținut va reprezenta cifra ta emoțională. Spre exemplu, dacă cifra 2 apare la fel de des ca cifra 7, cifra ta emoțională va fi 9. Dacă se repetă în egală măsură mai multe cifre, se procedează la fel.

Dacă numărul care apare scris mai des este numărul… :

1 – ești afectată atunci când nu ți se acordă suficientă atenție. Ești vulnerabilă atunci când ești înconjurată de oameni mai bine pregătiți și care au o capacitate de impunere mai dezvoltată decât a ta.

2 – ești o persoană iertătoare și îți place munca în echipă, de aceea tot ce faci îți place să fie făcut în doi.

continuarea aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *